Kuupäev: 07. November 2016, kl 12.56
Joojoo palju õnne kahekohalise puhul
Tegin eile hommikul kõigepealt kaalutabeli lahti ja vaatasin kohe tükk aega
Duubel2 kaalunumbrit - vauuu
, keegi just ju ütles,et liigub garmmide mitte kilode kaupa ja nüüd lajatas sellise numbriga mul eest ära
Pärast alles lugesin,et haige.Igal juhul andsid mulle uueks nädalaks suure tõuke veel tublim olla ja kiiret paranemist (ning hea kaalunumbri siis mitte kaotamist) sulle!
Loodan,et saan see nädal oma kaalu rohkem miinusesse.Eelmine nädal oli ikka väga raske ja olin üsna kindel,et jään omadega plussi.Nii tahaks sel nädalal rohkem liikuma saada aga sellise tuisuga väga õue ei kisu
Kolmapäevase kaalusaate ajal üritan ennast jälle trenazöörile vedada ja veidi vändata.Mingit trennitegijat minust ei ole.Mõned aastad olen katsetanud trennides käia aga oma suure pere kõrvalt ei tule sellest ikka midagi välja.Seega minul on see kaalulangetamine puhtalt toitumise jälgimine.Hetkel ei loe ka veel kaloreid,lihtsalt üritan 3-4korda päevas korralikult süüa ja peale 6-7õhtul hoida ennast köögist eemal
Eraldi omale mingeid lahjemaid sööke ei tee,söön sama mida kogu pere.Lihtsalt ei söö nii suurt kogust. Muidu minu enda lemmik on hautatud kapsad hakklihaga aga sellega on see häda,et ma võikski seda sööma jääda
Vahest kui tahan midagi lahjemat,siis teen kanasuppi või praen kanafileed ja kabatšokki,kõrvale riivitud porgandit. Ja tatart kanafilee,maisi,porgandi ja hernestega olen ka vahest õhtusöögiks teinud. Ning muidugi broileri sisefilee tükke maitsestamata jogurti ja kartulisektoritega ahjus. Mmm... Mul läks nüüd selle söögijutuga kõht kohe tühjaks
Pidage ikka kõik vastu ja ilusaid miinuseid nädala lõpus!
Toimetatud 3 kord(a). Viimati hatugirl 07.11.2016 13.00.