Kuupäev: 02. April 2012, kl 00.36
Tiisu kaal on küll veel puudu, kuid võib öelda, et meie duellil on olnud väga edukas nädal - 7 liiget said jagu 7,2kg. Nii suur number oli viimati ette näidata 3.veeb, -8,6kg
Kokku on meie kaheksal duellitajal kadunuks jäänud 75,9kg. Sajast kilost on veel puudu 24,1kg. Lisades kaotatud kilodele veel eesmärgi saavutamiseks vajalikud kilod saame kokku 117kg, mis on natuke rohkem kui minu algkaal (see siis oli 114,3kg). Minu meelest oleks see super-hüper-tubli-mega-lahe saavutus, kui me suudaks kaotada duelli käigus minu algkaalu jagu kilosid. Mina teid siia kutsusin ja oleksin iseenda ja teie üle väga uhke sellise saavutuse puhul!!!! Eriti lahe kui see ime juhtuks veel enne jaanipäeva
Kuna nohu on taandunud, siis olen ma taas võimeline end liigutama ja trenni tegema. Trenni eesmärki täidab endiselt puude lõhkumine

2-3 tundi kirve vibutamist paneb parasjagu higistama, kulutab meeletult kaloreid ja muudab lihaseid suuremaks. Hoian käe ulatuses ka veepudelit, mis on sellise tegevuse juures asendamatu.
Sööke ja ampse ei ole kaaluabis kirja pannud juba u nädal, lihtsalt ei viitsi oleks vist kõige õigem õigustus (punastan). Püüan siiski süüa rohkelt juurvilja-puuvilja, liigselt ei maiusta. Hommikune reegel on puder ja võileib, lõuna- ja õhtusöögiks ikka soe toit, vahepalaks õun/jogurt. Eks siis reedel kaalunumbrit kirja pannes on näha, kas selline tegevus end ka õigustab või olen ma oma laiskusega teid taas alt vedanud (püüan seda viimast siiski vältida).
Ilusat algavat nädalat (ilm pidi küll p... keerama, aga südames on ju ikka ilus kevad)!!!