Kaaluabi uudised
Kööginurk
Kaalu langetamine
Tervisesport
Motivatsioon
Muud jutud
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: pirle
Kuupäev: 11. January 2014, kl 00.29

Tere üle pika aja!
Viimane kuu on eriti kiire olnud, kuid püüan ikka paleo järgi toituda. Jõuludeks kingiti palju šokolaadi(kakao sisaldus on kahjuks 56%) nii et patustan kaua winking smiley
Minu näit 59,1kg

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: isu
Kuupäev: 11. January 2014, kl 11.08

Tere.

Vabandused, aga eile ei olnud mahti läbi hüpata, kaalunumber 75,5, hakkab vaikselt jälle söömine paika saama.

Ilusat nädsalavahetust smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 11. January 2014, kl 16.48

"When you have one of those days when you feel like you have the weight of the world on your shoulders…do squats." -Kui tunned, et kogu maailma mured on Sinu õlul, tee kükke winking smiley

"If you keep doing the same things you've always done, you'll get the same results you've always had." Tehes samu asju, mida koguaeg oled teinud, saad sa ka koguaeg samasugused tulemused.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 13. January 2014, kl 05.46

Nonii, eriti vaikne on siin see nv-s olnud, mis toimub? Kas suusatate? Tean, et Jõgevamaal oli küll seda lumekest maas.

"Don’t workout because you hate your body, workout because you love it." Ära tee trenni seepärast, et vihkad oma keha, vaid seepärast, et armastad seda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 14. January 2014, kl 06.31

"Fit is better than skinny."

Vormis olemine on palju parem, kui lihtsalt olla peenike.

Ma ei tea küll, kuidas Teil edeneb, aga mulle tundub, et teen pisikesi edusamme tervisliku mina suunas. Mida ma silmas pean, nt täna, kui lõunat valmistasin, mõtlesin teadlikult, kas mul on kõik toidugrupid esindatud, avastasingi, et valku nagu vähe, ja lisasin toidukorda ka valgu. Sellised väikesed muutused peas viivad lõpuks suurte tulemusteni, ma usun.

Loodan, et Teil kõik hästi. Mõtlesin ise siin, et äkki see vaikus tuleb nüüd sellest, et uuest aastast pea 2 nädalat möödas ja selline "hullus" on üle läinud. Kuid meie eesmärgid ei ole ju uue aasta lubadused, juba vanal aastal paika pandud...seega, kus peidate end?

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: tinka
Kuupäev: 14. January 2014, kl 10.20

Eile kõndisin käruga lumes tund aega ja suutsin kaloritega ka päevanormi sisse jääda. Täna oli üle pika aja kaal langenud ka smiling smiley
Täna oli plaanis ka kõndima minna ja õhtul jõusaali, aga laps jäi köhaseks ja tundub, et jäävad jälle kõik plaanid soiku. Kodus ei saa ennast kuidagi kohe liigutama. Mulle ei meeldi üldse youtube järgi võimelda ja midagi muud ka ei oska välja mõelda.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Näitsik
Kuupäev: 14. January 2014, kl 14.50

Vaikus on, sest kõik hullavad õues lumes smiling smiley
Käisin esimese lumega õues jooksmas, väga mõnus oli. Õhk on nii värske ja virgutav. Täna lähen uuesti.
Kuskilt lugesin kunagi, et kui inimesel pole toidus valku, siis on kaalulangetamine päris keeruline. Soovitati suurendada valgu kogust toidus, et kaal paremini langeks. Põhiliselt siis kana ja piimatoodete arvelt. Aga eks neid variante on mustmiljon ja peale ka veel.

tinka, võimle lapsega smiling smiley teed lapsele jalgadel kiiku, selili saab veel kõhulihaste kiigutusharjutusi teha jms. Ise treenitud ja laps ka rõõsa ja rõõmus. Ehk leiab youtuubist mingit mõtted, mida teha ja siis juba lapsega mängimise ajal rakendada (ilma, et peaks kogu aeg spikerdama)

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 14. January 2014, kl 16.34

Ohh ei, ma olen kogu päeva vältel vahelduva eduga siia kirjutanud, kuid jutt jääb pidevalt pooleli ja nüüd unustasin salvestada teksti ja kõik ongi kadunud smiling smiley

Päevad mööduvad üpriski positiivselt nii toitumise kui ka meeleolu suhtes. Lapsel oli magamajäämisega raskusi ja nüüd alles sain arvuti taha. Minu variant, selle kohta miks meil nii vaikne on, on see, et kõikidel läheb kaalulangetamine väga hästi ja pole millegi üle kurta smiling smiley Lumel ja heal ilmal on oma osa ka loomulikult.

Ahjaa, minu ja ka annn`i laps jäi samuti haigeks peale pikka kärutamist, eks see juhtubki, kui külmemal ajal harva selliseid käike ette võetakse. On seega, minu meelest, kaks varianti, kas käia iga päeva niimoodi väljas või üldse ära jätta.

Ma vahepeal tantsin oma lapsega või tegelen nii aktiivselt, et palav hakkab. Miks sulle, tinka, youtube videod ei meeldi? Kas tohib küsida, kui vana sinu laps on? Nägin videot kus 3-4 aastasega vist tehti lihtsaid jooga harjutusi, et laps oskas järgi teha.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 14. January 2014, kl 16.43

Unustasin ühe asja mainimata, kustutasin Nautleja tabelist ära, sest ta pole 3 nädalat oma kaalu teatanud. Olen kurb ja uudishimulik samal ajal, mis juhtus, kas ta otsustas, et saab üksi hakkama, leidis äkki muu lahenduse või lõi käega...

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: pisipaha
Kuupäev: 14. January 2014, kl 21.24

Niipalju kui mina aru olen saanud, siis mujale Eestisse on lumi küll jõudnud, aga Jõgevamaa on suht ilma. Vähemalt Jõgeva ümbrus küll. Lumelabidat pole pidanud kasutama. Aga võiks juba küll. Saaks mingigi trenni lõpuks peale.
Nädalavahetuse puude tegu lõppes kiirelt, sest tekkis mingi elektrijama ja puulõhkuja tuli sellega seoses välja lülitada. Uuel nädalavahetusel jälle.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 15. January 2014, kl 04.02

Hmm, huvitav, mu ema, kes Jõgevamaal elab, saatis mulle pildid pühapäeval, kus maa valge. Aga vb see kestiski vaid mõne tunni smiling smiley

Muide, ega siis kaloreid aind trenniga põleta. Mida suurem maja, seda rohkem tegevust ehk koristamine, tolmuimejaga möllamine, põrandate pesu, triikimine jne, kui kodu läigib, siis ette võtta suurpuhastus... Kõik see kulutab kaloreid. Lisaks samal ajal lastel silma peal hoida ja joosta koristamise ja laste vahelt, võtab õhtuks ikka läbi küll winking smiley

"No matter how slow You go, You are stil lapping everybody on the couch."

"You are not going to get the butt You want....by sitting on it."

Hahh, mul täiega meeldivad need mõtted!

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: annn
Kuupäev: 15. January 2014, kl 07.51

Lynuza, mul on nii hea meel, et sul hästi läheb smiling smiley

Kui aus olla siis minul ei lähe, täiesti arusaamatul kombel, ma ei mäletagi millal ma nii tubli olin toitumisega, aga kaal tõuseb...ma tõesti ei saa aru, kuidas?

Tegin köögivilja püreesuppi ja kuna see annab nii vähe kaloreid sai kõht ruttu täis ja 2 päeva ei suutnud ma 1000kcal-t täis süüa, olin kindel, et kaal langeb...aga ei hoopis tõuseb iga päev 100g-i.
Eile sõin küll kalorid täis(arvasin, et kui alla 1000kcal-i sõin, läks keha äkki säästuresiimile) aga ikka täna 100g rohkem... no võin ennast lohutada veel, et eile käisin jõusaalis 1.5h, tavaliselt peale trenni järgmine päev on ka kaal tõusnud.

No igatahes oma suppi ma praegu ei julge enam süüa, panin ülejäänu sügavkülma. Võib-olla mulle ei sobi see kui palju köögivilju söön.

Reedeni veel aega, usun, et väikse miinuse püüan kinni.

Minu kandis ka kahjuks lund pole sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 15. January 2014, kl 10.30

Annn, võib- olla sul ongi selline eripära, et kui alla 1200kcal sööd siis keha hoiab rasvu kinni. Äkki kui eile poleks sa käinud trennis oleksid juba miinuses, sest enne seda sõid tavapäraselt.
Mind kusjuures huvitab, kas sa tunned ennast alati hästi või oled äkki kahtlustanud vitamiinide puudust või sa võtad midagi lisaks?

ICanDoIt see viimane lause ajas naerma.

Kui keegi soovib saadan lund postiga grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: annn
Kuupäev: 15. January 2014, kl 11.36

Oii, palun mulle lund smiling smiley saadan suure auto järgi smiling smiley

Vitamiine ma ei võta, enesetunne hea. Kuigi eile kui olin supi ära söönud tundsin, et kõht punnis ja õhku nagu täis, eks köögiviljadega peaks olemagi nii smiling smiley

Aga vaatan mis homme kaal teeb, proovin täna tubli olla ja süüa nii nagu enne.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 16. January 2014, kl 11.10

Ma tundsin kaaluabist ikka suurt puudust, mitu mitu korda käisin vaatamas, et kas äkki nüüd on KA saadaval. Eile oli tore trenn, mis koosnes vaid venitusharjutustest ja joogast, venitusi tegin, et saaksin kunagi spagaati teha grinning smiley Teine eesmärk, mis mul aasta tagasi oli püstitatud on sild. Ma ei mäleta, et ma isegi nooremana oleks suutnud silda teha.

Annn, mul nüüd süda rahulikum. Kardan vahel enda puhul, et mingist vitamiinist võib puudus tekkida aga siiski enesetunne on väga hea. Ajasid mul samuti püreesuppi isu peale ja eile tegin selle ära aga... päris suur ports soola kukkus sinna sisse grinning smiley Eks ma püüan seda ajapikku ära süüa millegagi lahjendades.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Näitsik
Kuupäev: 16. January 2014, kl 14.14

annn, ma mõistan su muret. Olen sel nädalal olnud trenniga väga tubli. Teinud vaikselt aga järjekindlalt. Käinud jooksmas, kõndimas, hüppamas jms. Ka toitumine on olnud regulaarne ja pole patustanud maistuste ja kogustega. Ja iga päev kaalu 300 g juures.
Täna hommikul jälle kaalul käies tekkis, mõte, et äkki ma ei tarbi piisavalt vett, mille tõttu siis keha ei taha osa oma massist loovutada. Tõesti, olen vist ca 1 liitri päevas tarblinnud vett

Kas te panete köögiviljapüreesupi sisse kartulit ka? Minu isiklik kogemus näitab, et kui kuskil on sees kartul, siis olgu seal muud asjad kui kasulikud tahes, kartul kleebib end kohe kindlasti kaalunumbri külge. Kuidas teil?

Mul on hea meel lugeda, et ka teistel KA ei töödanud. Ma juba arvasin, et mind on sealt ära blokeeritud. Kasutan siin ainult foorumit. Toidupäevik on mujal.

Täna õhtul väike jooksutiir lumes smiling smiley suuski mul veel pole ja suusatada ei oska

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: annn
Kuupäev: 16. January 2014, kl 14.53

Näitsik minul ka toidupäevik mujal ja siin ainult foorumis.

Mina sai teada miks mul kaal ei lange vaid tõuseb, täna algasid need toredad päevad, ootasin neid küll alles järgmine nädal aga jah....mina vaene mõtlesin ka juba ei tea mida, et toitun valesti ja supp süüdi ja mida kõike veel...

Mul on hea meel, et supi süü ei olnud, sest supp meeldis mulle väga, tegin seda ilma kartulita.
kaalikas, peakapsas, porgand, lillkapsas, sibul, küüslauk, 2 puljongi kuubikut...natuke õli potti ja pruunistasin küüslaugu ja sibula, siis teised asjad ja vesi...kui pehme, lasin saumiksriga püreeks...sai suur potitäis.
Ühel päeval sõin suitsusingi kuubikutega ja teisel praadisin kanafilee tükke sisse, et maitse ära ei tüütaks.

Ja supi kalorid olid ainult 100g/21kcal + siis liha

Lynuza, sa siis armunud...kui supp soolane spinning smiley sticking its tongue out



Toimetatud 1 kord(a). Viimati annn 16.01.2014 14.56.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 16. January 2014, kl 17.29

Hmm, ma olen segaduses, mul juba 4. päeva üks ja see sama kaal, toitun ilusti, liigun ilusti ja joon vett palju...confused smiley Mhh... ei tea... Kuid peamine on, et ei tohi alla anda, eks näis, mis saab winking smiley

Ma tundsin ka KA puudust. Nii imelik oli, et ei saanud oma tavapäraseid rituaale teha.

Käisin eile üle pika aja jooksmas... tsut üle 9 km, nii mõnus oli. Päike paistas, kuigi külm oli, aga siiski mõnus. Värske õhu käes liigutamine on kõige parem. Pean ikka jooksmise taas oma trenniplaani lisama.

"Nothing tastes as good as being fit feels."

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ingeri
Kuupäev: 16. January 2014, kl 18.59

Ma olen kaks korda pika kirja kirjutanud, ja mõlemad lendasid tuulde, enam ei viitsi. Saadan ainult tabeli, kes soovib vöib uurida.

Põhiainevahetus:
PAV = 66 + ( 13,7 *KEHAKAAL/KG ) + ( 5 * PIKKUS CM ) - ( 6,8 * VANUS AASTAS)
HINDAMINE:
*ISTUV ELUVIIS ( istuv töö, üliväike kehaline aktiivsus ei treeni ) -1,2
*VÄHENE KEHALINE AKTIIVSUS (kergemad treeningud üks kuni kolm korda nädalas) -1,375
*KESKMINE KEHALINE AKTIIVSUS (kolm kuni viis treeningut nädalas) -1,55
*VÄGA AKTIIV ELUVIIS (treeningud 6-7korda nädalas, rasked treeningud) -1,725
*ÜLIAKTIIVNE (raske füüsiline töö, igapäevased treeningud, vüistlused)-1,9
Nüüd korruta sinu kohta käis aktiivsuse koefitsent PAV-ga
Saad päevase kasutatud kalori koguse
Kui soovid kaalu langetada vähenda kaloreid 10-15%
Jaga talje ümbermõõt puusa kõige laiema koha õmbermõõduga
Puusa ja talje suhe
NAISED 20-29a 30-39a 40-49a 50-59a üle59a Nõrk 0,94ja enam 0,96ja enam 0,99 ja enam 0,99 ja enam 1,02ja enam Rahuldav 0,90-0,93 0,92-0,96 0,95-0,98 0,95-0,98 0,98-1,01
Keskmine 0,85-0,89 0,87-0,91 0,90-0,94 0,90-0,94 0,93-0,97
Hea 0,80-0,84 0,80-0,86 0,82-0,89 0,84-0,89 0,86-0,92
Väga hea 0,74-0,79 0,75-0,79 0,76-0,80 0,77-0,83 0,79-0,85
Suurepärane alla0,74 alla0,75 alla0,76 alla0,77 alla0,79

MEHED 20-29a 30-39a 40-49a 50-59a üle59a
Nõrk 1,01 ja enam 1,02 ja enam1,04ja enam 1,05 ja enam 1,06 enam
Rahuldav 0,96-1,00 0,98-1,01 0,99-1,03 1,00-1,04 1,01-1,05
Keskmine 0,91-0,95 0,93-0,97 0,94-0,98 0,95-0,99 0,96-1,00
Hea 0,86-0,90 0,88-0,92 0,89-0,93 0,90-0,94 0,91-0,95
Väga hea 0,81-0,85 0,83-0,87 0,84-0,88 0,85-0,89 0,86-0,90
Suurepärane alla0,81 alla 0,83 alla 0,84 alla 0,85 alla 0,86

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: annn
Kuupäev: 17. January 2014, kl 08.29

Hommik!

Täna 61.6 nulli ring smiling smiley
Pole väga tige, sest tõesti püüdsin ja olin tubli see nädal, lihtsalt looduse vastu ei saa, keha hoiab hetkel vett kinni.

Järgmine nädal olen tublim ja peab miinus tulema. Natuke kardan laupäeva, sest siis üks sünnipäev, kus tuleb arvatavasti ööläbi üleval olla, aga elan üle smiling smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 17. January 2014, kl 08.31

Tere hommikust!

Nende arvutuste järgi peaks minu kalorinorm olema 1770kcal, selleks et kaalust alla võtta aga puusa ja talje suhe on 0,77. Võin endaga rahule jääda muidugi kaloreid tarbin vähem aga ma loodan, et kui kunagi sporti hakkan aktiivsemalt harrastama siis saan tõsta kalorite hulga.

Minu tänane kaalu number on 63,6kg. Viimased 5 päeva olin normaalselt toitunud aga tulemust polnud, alles eile kaalusin 64.4 kg ning ühe päevaga nii suur kaalu langus natuke ehmatas. Vett joon, eile tuli kuskil 1,5 liitrit välja. Ma pole varem enda juures seda täheldanud aga kas päevade lõppemisega saab midagi sellist äkki juhtuda? Pärast seda, kui imetamis kordi aina vähemaks hakkas jääma (4 kuud tagasi) olin pidanud uue olukorraga harjuma.
Loodan, et see number jääb püsima.

Kuidas teil läheb?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Lynuza 17.01.2014 08.35.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: annn
Kuupäev: 17. January 2014, kl 09.17

Lynuza, muidugi võib see päevadest olla, minul on ka nii olnud. Varem oli kindel, et enne päevi kaal tõusis äkki 1kg ja siis kui lõppesid äkki 1kg kergem.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: tinka
Kuupäev: 17. January 2014, kl 10.43

Issand jumal, selle tabeli järgi ma võin süüa 3000 kalorit. kas ma arvutasin midagi valesti või?
õde arvutas mingi tartu ülikooli tabeli järgi ja ma võin süüa ainult 1400 kalorit. ja kui tahan kaalu langetada siis veel vähem.
Igal juhul olen see nädal olnud 2000 kalori piires ja kaal tõusnud 200g. Aga olen nii tubli olnud, kõht kogu aeg tühi ja iga päev trenni teinud.
Mul hakkab kaalulangetamise stress tulema sad smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 17. January 2014, kl 11.39

Tinka ära võtta seda tabelit liiga tõsiselt, minul kaal ei lange kui sööksin 1700 kcal nagu välja tuli. Katsetades saad ise teada, mis sinu puhul töötab, mis mitte. Kaal tõuseb arvatavasti lihaste arvelt. Proovi veel nädalakese niimoodi toituda ja kui siis ka tõuseb siis vähenda kaloreid. Kas vett tarbid ilusti? Eelmised kaks nädalat on sul kaal kenasti langenud, see et nüüd tuli natuke juurde ei ole stressamist väärt. Küll sa oma kihlveopartnerile ära teed.
Kuidas sul toitumisega on, kas sul on vahepalad ka sees? Mida sa hommikuks sööd? Ma soovitaks näiteks kaerahelbe putru süüa. ICanDoIt, sina võtad hommikupudru juurde veel keedumuna, eks? Selline hommikusöök peaks päris mitmeks tunniks täiskõhutunde tekitama.
Tinka, kas ma siis panen tabelisse kirja 69,4kg?

Aitäh, annn, vastuse eest. Mulle teeb ainult rõõmu, kui su kaal seisab siis on minul rohkem aega sulle järele jõuda grinning smiley

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 17. January 2014, kl 15.11

Lynuza, Jah, mina söön pudru kõrvale alati ühe keedumuna, et kõht püsiks kauem täis, alguses, kui alustasin, oli täiskõhutunne vaid 2 h, nüüd juba kestab 3-3,5 h. Päris kihvt, eks. Ka sellised muutused on toredad. Muide, mul oli ka kaal 4 päeva sama ja tänaseks oli kukkunud üle poole kilo. Võib ju ka see meie keha eripära olla, et kui kukub, siis korraga palju. Kusjuures peeglist ma juba üleeile nägin, et no kammoon, olen ju siit väiksem, kuidas see kaal siis ikka sama on grinning smiley

Minu tänane kaal 75,1 (-1,0). Kirjutan ka siia, nagu teise duelli, et kuigi kaalukadu on, siis ma oma toitumisega 100 % rahul ei ole. Kuna ikka iga päev söön näputäie kommi/krõpsu. Küll kõik jääb kalorite piiridesse. Aga see mind ei lohuta. Ma tahan välja vahetada need näksimised juurvilja/puuvilja vastu, aga no ei tea, miks ma seda ei tee. Panengi omale uueks nädalaks selle ülesande.

ingeri, mul selle tabeli järgi tuli, et kaalu säilimiseks võiksin 2800 kcal süüa. Tundub palju palju, aga vb isegi see tõsi. Kui kunagi kaalu säilitamisega tegelema hakkan, siis võtan selle tabeli appi. Siis muidugi andmed ju teised, kuna kaalun vähem winking smiley Aga praegu jätkan oma kalorinormidega.

“Those who think they have not time for bodily exercise will sooner or later have to find time for illness.” ~ Edward Stanley

Kurb, aga tõsi.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 17. January 2014, kl 15.24

Mõistan sind, ICanDoIt, väga hästi. Ma ei suuda samuti end vaos hoida, kui mingid head asjad vedelevad kuskil laual. Mul on natuke lihtsam, sest ma ostan kuus 4 nädalal tervislikke toiduaineid aga kord kuus tuleb elukaaslane nädalaks koju ja siis pean iga päev ahvatluste vastu võitlema... Eks see protsess on aeglane ja tahtejõud tuleb ajapikku. See, et sul ikka miinus tuli näitab, et oled nii mõnelegi ahvatlusele "Ei" öelnud smiling smiley Tubli oled.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ingeri
Kuupäev: 17. January 2014, kl 20.32

Tänane kaal 64,3
Arvutasin ka oma PAV uusti üle 66+(13,7*64,3)+(5*158)-(6,8*50)=66+881+790-340=1397 kcal. korrutades koefitsendiga 1,375*1397=1920 Sellest 15% on 1920*15%=288kcal
1920-288=1632kcal on minu päevane vajadus, kui soovin kaalu langetada.

Arvutasin ka teiste omi
Lynuza PAV 1599
Tinka PAV 1655, kuna ma vanust ei tea arvutasin ümmarguse 30 aastaga
ICanDolt 1760, samuti võtsin vanuseks 30. Vabandust, kui ma teile aastaid juurde lisasin.Siia ei ole arvestatud koefitsenti, ja 15 protsenti ka mitte. Millise koefitsendiga sa ICanDolt korrutasid, mulle tundub, et said palju, kuigi jah sul on pikkust omajagu.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: Lynuza
Kuupäev: 17. January 2014, kl 20.34

Kuidas ma nii valesti arvutasin, piinlik. grinning smiley Aitäh, ingeri, polegi enam nii suur vahe võrreldes sellega, mis mul praegu on.

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ingeri
Kuupäev: 17. January 2014, kl 20.40

ah veel
Eelmise aasta trenni lõpus tehti meile tervisliku seisundi hindamine
Minu PAV on seal 1409 kcal
Ja päevane energia vajadus madala koormuse korral 1691-1959 kcal paistab, et minule see tabel sobib

Valikud: VastaOsunda
Re: Vinks-vonks naiste duell
Saatis: ICanDoIt
Kuupäev: 17. January 2014, kl 20.56

Minu arvutused:

66+(13,7 x 75 kg)+ (5 x 174)- (6,8 x24)= 66+1027+870-163= 1800 kcal
Kuna teen trenni 4 x näd ja töö on liikuv, siis 1800 x 1,55= 2790 kcal, see siis kaalu säilitamiseks.

2790x 0.85= 2370, et kaal langeks.

Valikud: VastaOsunda


Sellesse rubriiki võivad kirjutada ainult registreeritud kasutajad.